Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Eli yleisesti tietoa Rexistä.

Kommissar Rex On suosittu Itävaltalainen poliisi televisiosarja,  alkaen 1994 vuoteen 2004. Vuonna 2007 uusi sarja julkaistiin (kausi 11), Itävallan,Italialainen tuotantoon. Helmikuusta 18, 2008, 12. kausi alkoi Roomassa. Itävallan televisioyhtiö ORF ilmoitti tuotannon  12. kausi alkavan, joka on asetettava Wienissä.

Alkuperäinen sarja on esitetty

Wienissä ja keskittyy kolmen miehen henkilökuntaan - Itävallan rikospoliisin. Lisäksi kolme poliisia, toimistossa työskentelee Saksanpaimenkoira nimeltään Rex joka toimii eri tavoin ruumiin koira, huumekoira (sekä salakuljetustavara ja huumausaineiden) Ja toinen pari silmät ja korvat ovat hänen joukkueensa.

Alkuperäinen tiimi toimistossa koostui henkilöistä Richard Moser, Ernst Stockingerin ja Peter Höllerer. Heitä oli avustamassa rikosteknisten asiantuntija tohtori Leo Graf ja eläkkeellä oleva poliisi Max Koch. Myöhemmin saapuvien mukana Christian Böck korvaa Stockingerin Alexander Brandtner korvaa Moser entinen tilastojen upseeri Fritz Kunz korvaa Höllererin. Jopa myöhemmin sarjan esillä miesten ja naisten duo kömpelö Marc Hoffmann ja nainen Nikki Herzog yksiköiden kanssa Kunz. Dr. Graf on ainoa henkilö ei ole lähtenyt itävaltalais- jaksoista.

Shown on käsikirjoittanut täysin Itävalta. Useimmat henkilöt puhuvat Itävallan murteiden ja ampuu paikan päällä Wienissä ja sen ympäristössä, vaikka käyttö alueilla tuotanto on usein maantieteellisesti virheellinen. Tekstitys käytetään joillakin kansainvälisillä markkinoilla, kun taas sarja kopioidaan.

Monet näyttelijät esittävät erilaisia henkilöitä eri kausista sarjassa, yksi räikeitä esimerkkejä tästä on Gedeon Burkhardin leikki tulella jaksosta, joka virheellisesti luuli sairastavansa HIV-tautia ja siitä eteni murha muille jäsenille hänen klubin varhaisessa jaksossa ennen kuin tästä tuli Brandtner. Alexander Pschill ilmestyi  korjaus mekaanikkona kiristämään asiakasta, jonka auto on vahingoittunut kuolemaan liikennepako-onnettomuuteen kausi 2, ennen kuvaajana Marc Hoffmann useita vuosia myöhemmin.

Lisää tulee...

©2020 Poliisikoira Rexin suurimmat fanit! - suntuubi.com